• De krans van..
  • De krans van..
  • De krans van..

De krans van..

'De krans van' is een persoonlijk alternatief voor het typische plakje cake dat doorgaans wordt geserveerd tijdens een koffietafel.

De krans is een samenstelling van gepersonaliseerde bonbons. De persoonlijkheid van een overledene wordt vertaald in zowel de kleur, de smaak als de vorm van de bonbons. 

Tijdens een uitvaart zijn alle gasten met elkaar verbonden door hun gezamenlijk verlies. De krans zorgt voor meer verbondenheid tussen alle aanwezigen en de overledene wordt hiermee op een persoonlijke manier herdacht. Tijdens de koffietafel krijgen de aanwezigen de mogelijkheid om een bonbon van de krans te plukken.
De bonbons worden tevens in doosjes van 4 stuks verpakt en meegegeven aan alle aanwezigen. Op het doosje staat het bidprentje van hun dierbare op afgebeeld, zodat ze op een later moment herinneringen aan hun gemis kunnen ophalen en tegelijkertijd kunnen genieten van een bonbon.

De bonbons zijn gemaakt door niemand minder dan Geert Jan van La Fève chocolade & desserts, winnaar 'beste bonbon van Nederland'.