• Wortel Schieten in het koffertje van Duurzame Dinsdag

Wortel Schieten in het koffertje van Duurzame Dinsdag

Dinsdag 4 september was het duurzame dinsdag. Een dag waarop duurzame ideeën een podium krijgen in politiek Den Haag. Wortel Schieten is één van de 100 uitgelichte projecten en ging samen met alle andere inzendingen mee het koffertje in. Het koffertje werd overhandigd aan staatssecreaties Stientje van Veldhoven.

Al twintig jaar op rij vieren wordt op de éérste dinsdag van september Duurzame Dinsdag gevierd: een bijzondere dag waarop duurzame ideeën en initiatieven een podium krijgen in politiek Den Haag. Dit jaar nam Staatssecretaris van Veldhoven de Duurzame Dinsdag-koffer in ontvangst vol met innovatieve en inspirerende ideeën uit de samenleving. Volkert Engelsman (Eosta), nummer één van de Trouw duurzame 100 droeg dit jaar de duurzame troonrede voor. 
De 100 beste initiatieven, waaronder Wortel Schieten, werden  op duurzam Dinsdag uitgenodigd in de Tweede kamer en drie personen zijn gelauwerd met een Duurzaam Lintje. 

Staatssecretaris Van Veldhoven (Ministerie van I & W) nam als vertegenwoordiger van het kabinet het Duurzame Dinsdag-koffertje in ontvangst. Tijdens de dialoog met Tweede Kamerleden werd gesproken over hoe de politiek kan bijdragen aan de initiatieven in de koffer en het versnellen van de transitie naar een duurzame samenleving.

Meer weten over Wortel Schieten, check de link. 

Duurzamedinsdag.nl