• Programmamaker - Creative Coalition, Brabant DC

Programmamaker - Creative Coalition, Brabant DC

Namens Brabant DC ga ik me de komende maanden bezighouden met de inhoudelijke programmering van het Creativity World Forum dat in oktober 2019 plaatsvindt.

Brabant DC verbindt creatief en innovatief Brabant aan elkaar en aan de wereld. Brabant DC gelooft dat creativiteit en verbeeldingskracht hét verschil maakt in een wereld die steeds complexer wordt en om andere oplossingen vraagt. 

Samen met een 15-tal anderen maak ik deel uit van de creative Coalition. De coalitie bestaat uit creatieve denkers en doeners met verschillende achtergronden, passies, expertises en interesses. Met onze brede culturele en creatieve basis, onze doe-mentaliteit en innovatief vermogen om anders te denken en vooral te doen werken we aan creatieve oplossingen voor ingewikkelde vraagstukken. Samen werken we met de kracht van creativiteit aan een betekenisvolle samenleving met gelijke kansen voor iedereen. Lokaal, regionaal én internationaal. Zo dragen we als District of Creativity bij aan de VN goals voor duurzame ontwikkeling. 

Jaarlijks vindt er een Creativity World Forum (CWF) plaats ergens op de wereld. Een meerdaags internationaal evenement over creativiteit en innovatie dat ruim 2000 professionals over de hele wereld samenbrengt. In oktober 2019 vindt deze in Brabant plaats. Als onderdeel van de Creative Coalition houd ik me samen met de andere leden bezig met de inhoudelijke programmering voor het CWF.

Opdrachtgever: Brabant DC       
Periode: april 2018 tot en met november 2019