• Samen Eten & Ontmoeten

Samen Eten & Ontmoeten

Een innovatief jaarprogramma in de wijk de Valuwe in Cuijk. Een project in samenwerking met Diana van Bokhoven. We maken de gezonde keuze, de makkelijke keuze.

Samen Eten & Ontmoeten
Samen Eten & Ontmoeten is een samenwerkinsproject van GGD Hart voor Brabant, Syntein, ZLTO, Wereldtuin Verdeliet, wijkraad de Valuwe, Gezonde Buurt, Sociom, Safina, Het EETschap en een Goei Leven Land van Cuijk. Doel van het project is mensen laten zien hoe lekker én gemakkelijk gezond eten kan zijn. Een belangrijk thema anno 2019 want gezond eten is niet voor iedereen vanzelfsprekend. Bovendien zorgt samen eten voor gezelligheid, sociale contacten en dus leefbaarheid in de breedste zin van het woord.

Ideeën
Ideeën voor het jaarprogramma Samen Eten & Ontmoeten werden op 11 maart opgehaald in een bijeenkomst met wijkbewoners en professionals werkzaam in de wijk. Zoals het idee voor een multiculturele voedselmarkt, een workshop ‘koken voor weinig’, een wekelijkse wandeling en een ‘voedzaam’ welkom voor nieuwe bewoners.

Aan de slag
De organisatie gaat nu aan de slag met alle ideeën. Benieuwd naar de activiteiten die volgen of wil je meedenken en doen? Neem contact op!